Jobb i Folq

Folq er en ordentlig hyggelig, spennende og ambisiøs startup som jobber for å gjøre hverdagen til konsulenter og oppdragsgivere diggere. Vi vet at det er mye å ta tak i i bransjen, og vi utfordrer det etablerte med åpenhet og høy kvalitet i alle ledd. Gjennom markedsplassen vår gir vi konsulenter og oppdragsgivere direkte tilgang til hverandre, og jobber kontinuerlig for å forenkle og automatisere innleieprosessen.

Det er allerede mange som kommer til oss når de trenger fageksperter innenfor IT-utvikling i Norge, og ambisjonen vår er å bli den ledende plattformen for konsulenter og oppdragsgivere uavhengig av fagdisipliner og geografi. Vi er i stor vekst og omsatte for ca 135 MNOK i 2021 (opp fra 80 MNOK i 2020), og ble kåret til årets raskest voksende teknologiselskap i Norge av Deloitte. I år ligger vi an til å nesten doble omsetningstallet igjen, og i 2023 skal vi fortsette veksten ved å etablere oss i Sverige og ta markedsandeler også der.

Du kan lese mer om Folq og folka vår her

Men nok om oss. Nå trenger vi deg som tror på det samme, og som har lyst til å brette opp ermene, levere brukerverdi hver dag, og som blir trigget av tanken på å bygge noe fra grunnen.

Slik jobber vi

Folq-teamet er en gjeng engasjerte og hyggelige folk. Vi er til stede for brukerne våre, og strekker oss langt for å skape de gode opplevelsene – også er vi en sosial gjeng som liker å ha det gøy sammen!


Folq er et ungt selskap i utvikling, der alle i selskapet påvirker hvordan vi jobber. Som flere andre selskap bruker vi målstyringsverktøyet objectives & key results (OKRs). Her får hver og én av oss mulighet til å påvirke prioriteringer og retning for både teknologi og forretning.

For å bryte opp hverdagen og slippe til kreativiteten, har vi etablert “Folqefredagen” – en fast dag hver uke der vi utforsker initiativer, som ikke nødvendigvis er prioritert for øyeblikket. Vi har også satt av én dag hver måned til fagutvikling, der vi selv velger hva vi bruker tid på.


Vi kjører en kombinasjon av hjemmekontor og felles kontortid, hvor målet er å finne en løsning som gir den enkelte det de trenger for å kunne jobbe effektivt. Når vi jobber sammen, er det i moderne lokaler på Youngstorget, med tilknytning til en av Oslos beste kantiner og tilgang på god kaffe fra My Ugly Baby.

Noen av fordelene du får hos oss:

  • Være med på å bygge og forme et selskap i vekst, og være med på en internasjonal ekspansjon
  • Mulighet til å bli medeier i Folq gjennom opsjoner
  • God, subsidiert lunsj, og fantastisk kaffe
  • Sentrale lokaler ved Youngstorget i Oslo

Ledige stillinger

Fullstack- og frontendutviklere

Gå til stilling

Utviklingsleder

Gå til stilling