Gå til hovedinnholdLenke til forsiden

Forsikring når du er i oppdrag

Som Folq-konsulent har du alltid ryggdekning i form av helseforsikring når du tar oppdrag gjennom oss – også kalt kollektiv forsikring. Så får du forhåpentligvis noen bekymringer færre i arbeidshverdagen din som selvstendig konsulent.

Bredt utvalg av behandlinger

Helseforsikringen vi har gjennom Storebrand hjelper deg raskt tilbake i arbeid om noe skulle skje. Forsikringen dekker et bredt utvalg av behandlinger – fra psykolog og fysioterapi, til hjerte- og kreftbehandling.

Rask hjelp og unikt nettverk

Som Folq-konsulent får du:

  • tilgang til det unike Best Care-nettverket, et europeisk spesialistnettverk som gir best mulig behandling, raskest mulig.
  • spesialistbehandling innen 10 dager - ingen helsekø.
  • ingen krav til henvisning for fysikalsk behandling.
  • mulighet for å ta legetimen over video med Eyr-appen.

Hjelp fra ulike tjenester

Storebrand samarbeider med helsetjenesten Eyr. I tillegg har de sine egen tjenster som Bli Frisk-appen og telefontjenesten Raskt tilbake. På den måten blir hjelpen mer tilgjengelig og effektiv.

Bestille behandling raskt

I Bli frisk-appen kan du enkelt bestille behandling, enten det er til allmennlege, spesialist, fysikalsk behandler, psykolog, hudlege eller andre behandlingstyper.

Du har full oversikt over din forsikring, dekning og behandlingshistorikk i Bli frisk.

Tverrfaglig helsevurdering

Du får en grundig kartlegging av plagene dine, og gode råd om riktig behandling fra et tverrfaglig team (lege, psykolog, fysioterapeut, sykepleier og sosionom).

Og hvis du trenger det, får du din egen kontaktperson og helsecoach, som koordinerer utredning, behandling og oppfølging.

Videokonsultasjon med Eyr

Ta legetimen over video og få den hjelpen du trenger hjemmefra. Logg inn via Bli frisk-appen for å bestille en videokonsultasjon. Eyrs leger kan gi deg medisinske råd, skrive ut resepter og gi deg en legeerklæring. De kan også henvise deg til en spesialist og rekvirere blodprøver.

Ikke Folq-konsulent ennå?

Det kan vi gjøre noe med!

Oversikt over dekningsgrad

Gjennom avtalen vi har med Storebrand får du som Folq-konsulent dekning med basis-pakken. I tillegg har vi forhandlet frem et tilbud som inkluderer behandling hos psykolog (som vanligvis ikke er med i basis-pakken).

Det med liten skrift 🔍

Du må betale en egenandel på 200,- kroner per behandling, unntatt behandling hos psykolog.

Egenandeltaket er på 2 921,- kroner i 2022.

Praktisk info

Du trenger ikke å gjøre noe for at forsikringen skal gjelde – annet enn å være i oppdrag gjennom oss, da.

Er du allerede i oppdrag gjennom oss nå, får du denne fordelen automatisk inkludert som en del av det å ta oppdrag gjennom oss.

Vi sender deg en bekreftelse på at du har forsikringen. Dagen du er ute av prosjekt gjennom oss, vil ikke forsikringen gjelde lenger. Vi forteller deg hvordan du bruker forsikringen på epost når du starter i prosjekt.

Nevnte vi forresten at du må være i oppdrag gjennom oss? Kødda.

FAQ

Hypp på å se andre Folqefordeler?

eller hopp rett i det og registrer deg som Folq-konsulent