Gå til hovedinnholdLenke til forsiden

Person­vern og bruks­betingelser

Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Folq bruker tredjepartsløsninger for å sikre et brukervennlig nettsted, og for å kunne måle og tilpasse budskapet på nettsiden og i andre markedsføringskanaler. Tredjepartsløsningene bruker informasjonskapsler på ulike måter:

  • Vi bruker Google Analytics for å samle informasjon om bruk av nettstedet, som f.eks. antall besøkende på en side, hvor lenge en besøkende har vært på en side og på hvilke sider besøkende forlater nettstedet.
  • Vi bruker Hubspot for å samle informasjon om bruk av nettstedet, f.eks. hvilke sider som besøkes under en sesjon.
  • Vi bruker Hotjar for å samle informasjon om bruk av nettstedet, f.eks. hvilke deler av sidene som blir lest og hvor på sidene besøkende klikker.
  • Vi bruker Intercom for å kunne snakke med deg via chat når du besøker nettsiden vår.
  • Vi bruker Auth0 for at du skal kunne registrere deg og logge inn med din e-postadresse eller ved hjelp av dine eksisterende kontoer hos Google eller LinkedIn.
  • Vi bruker Linkedin Insight Tag og Facebook Pixel for å kunne måle effekten av markedsføringsaktiviteter, forbedre dem og forstå hvem som besøker nettsiden. I noen tilfeller innebærer dette at vi håndterer personopplysninger, for eksempel e-postadresser. Dette beskriver vi nærmere under avsnittet Samtykke til håndtering av personopplysninger på denne siden.

Ved bruk av dette nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Du kan selv slå av eller administrere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din.

Les mer om informasjonskapsler på nettvett.no

Samtykke til håndtering av personopplysninger

Behandling av personopplysninger hos Folq

Vi behandler kun de personopplysningene du selv har oppgitt til oss. For å kunne opprette en brukerkonto, krever vi ditt navn og din e-postadresse. Hvis du er registrert som Oppdragsgiver, er personopplysninger naturlig begrenset til innholdet i din profil og i de oppdrag du legger ut på Folq. Hvis du er registrert som Konsulent, håndterer vi personopplysninger ifm. din profil og CV. Dette er opplysninger som du enten legger inn direkte på Folq eller hos vår partner CV Partner AS. Informasjonen er identifiserbar og kan knyttes til deg som enkeltperson. Vi mottar også personopplysninger om deg hvis du selv legger dette inn når du snakker med oss i vår chat-løsning Intercom. Vi samler informasjon om din kommunikasjon med andre medlemmer og med oss. Vi ser ikke innholdet i meldinger som går mellom deg og andre medlemmer. Vi samler informasjon om tjenestene du bruker på Folq-plattformen, og din interaksjon med disse, eksempelvis bruk av søket og besøk av profiler.

Uavhengig av om persondataene er lagret hos Folq eller hos våre samarbeidspartnere, kan du kreve retting av feilaktige eller ufullstendige opplysninger. Dette gjelder både strukturerte og ustrukturerte data.

Dersom du ikke lenger ønsker å være i vårt nettverk, kan du når som helst trekke ditt samtykke tilbake ved å ta kontakt med oss. Alle enkeltopplysninger om deg selv og hele din profil, vil da bli slettet.

Grunnleggende krav til behandlingen av personopplysninger

Folq AS og samarbeidspartnere er ansvarlig for lagring og bruk av dine personopplysninger (Behandlingsansvarlig). Opplysningene blir behandlet i samsvar med kravene i personopplysningsloven med forskrifter.

Formål med behandlingen

Hvis du er registrert som Konsulent, er formålet med behandlingen av personopplysninger å kunne vise din CV og profil ifm. mulige oppdrag på Folq og for å fremme ditt kandidatur til eksisterende og fremtidige oppdrag i regi av Folq.

Hvis du er registrert som Oppdragsgiver, er formålet å kunne vise din profilinformasjon ifm. kontakt med konsulenter og oppdrag på Folq.

Folq samler brukshistorikk for å forbedre funksjonaliteten til Folq-plattformen, og til å sende deg informasjon vi mener kan være relevant for deg.

Informasjonssikkerhet

Folq og samarbeidspartnere følger kravene til informasjonssikkerhet i personopplysningsforskriften kapittel 2.

Lagringstid

Dersom din registrering ikke endte i en brukerkonto i vårt nettverk, vil vi slette dataen knyttet til din registrering innen 365 dager fra registreringsdato, dersom ikke annet er avtalt. Dersom dine persondata slettes, vil disse likevel finnes i våre systembackuper i inntil 30 dager etter sletting.

Samtykke til bruksbetingelser

Bruksbetingelser for Oppdragsgiver

Som bruker av Folqs plattform, plikter Oppdragsgiver å være lojal overfor Folq og ikke inngå egne avtaler med Konsulenter ifm. forespørsler gjennom plattformen Folq. Ved overtredelse av denne lojalitetsplikten vil Folq stå fritt til å stenge kontoen, og Oppdragsgiver vil da også miste tilgangen til plattformen, samarbeidsavtaler og tilhørende løsninger.

I forbindelse med oppdrag som Oppdragsgiver har tildelt via Folq, skal ikke Oppdragsgiver, uten forhåndsavtale med Folq, inngå egne avtaler med Konsulenten, dersom avtalen naturlig kan gjøres som endring/forlengelse/utvidelse på Oppdragsavtalen med Folq.

Oppdragsgiver kan ikke bruke Folqs plattform til å finne underleverandører som skal selges videre til egne kunder.

Forpliktelsen gjelder i en periode på 6 måneder etter oppdragets avslutning.

Bruksbetingelser for Konsulent og Konsulentselskap

Som bruker av Folqs plattform, plikter Konsulenten å være lojal overfor Folq og ikke inngå egne avtaler med Oppdragsgiver ifm. forespørsler gjennom Folq sin plattform. Ved overtredelse av denne lojalitetsplikten, vil Folq stå fritt til å stenge kontoen, og Konsulenten vil da også miste tilgangen til plattformen, samarbeidsavtaler og tilhørende løsninger.

I forbindelse med oppdrag som Konsulenten har fått via Folq, skal ikke Konsulenten, uten forhåndsavtale med Folq, inngå egne avtaler med Oppdragsgiver eller Oppdragsgivers kunde (sluttkunde), dersom avtalen naturlig kan gjøres som endring/forlengelse/utvidelse på Oppdragsavtalen med Folq.

Konsulentselskaper kan ikke bemanne oppdrag som Konsulentselskapet får gjennom Folq med konsulenter som ikke er registret og godkjent av Folq. Forpliktelsen gjelder i en periode på 6 måneder etter oppdragets avslutning.